Boek een privé-training met Sebbe

Zoals elke zeilliefhebber weet, is Sebbe Godefroid een topzeiler. Hij haalde een zilveren medaille in de Finn-klasse op de Olympische Zomerspelen van 1996 te Atlanta. Op de Olympiade van Peking 2008 behaalde hij samen met Carolijn Brouwer in de open multihull categorie de twaalfde plaats.

Na zijn olympische carrière legt Sebbe zich onder andere toe op training van het Youth RBSC Sailing Team en richtte hij de Sebbe Sailing Academy met topzeiltrainingen voor een breder publiek.

Reserveer je training

Tijdens het verlengde weekend van zaterdag 30/05 tem. maandag 01/06 biedt Catacare voor iedereen privé-trainingen aan met Sebbe in Knokke-Heist. Dit kan privé of in groep om de kosten te drukken (tot maximum 4 boten). De kostprijs bedraagt 350 euro voor een blok van 2 uren training vanop de motorboot op het water. In deze prijs zijn uiteraard een korte briefing vooraf en debriefing nadien inbegrepen op het strand van uw beachclub in Knokke.

Indien je zelf geen cata ter beschikking hebt, kan je gebruik maken van de Goodall Design VIPER solo (foiling of non-foiling). Contacteer hiervoor Laurent via 0474/04.09.35 of info@catacare.be. 

Via onderstaand formulier kan je een training reserveren voor dit weekend van zaterdag 30/05 tem. maandag 01/06, in de voormiddag van 11u tot 13u of in de namiddag van 14u30 tot 16u30.