Overwinteren met de Martinique Cata Raid 2022

Wil je genieten van je zeilhobby in de winter? Dan is Martinique de uitgelezen plek. 

De 8e editie van de Martinique Cata Raid gaat door van 23 tot en met 29 januari 2022. Echt iets voor de fans van F18 en F16 sportcatamarans. Een week van competitie, plezier, warmte, turquoise wateren, landschappen van dromen en gezelligheid. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van de Martinique Cata Raid een niet te missen en onvergetelijk evenement te maken.

Het concept

Elke dag strijden de bemanningen in regatta's variërend van 15 tot meer dan 40 mijl om in vijf dagen de tour van Martinique te voltooien. 

De ontvangst op Martinique is altijd hartelijk en de Club Wind Force du Robert, organisator van het evenement, staat garant voor de sfeer. Naast een zorgvuldige organisatie en enthousiaste vrijwilligers op zee en het land, omvat de registratie de levering van de boten vanuit de Metropolis, de accommodatie en de transfers naar de race-sites, lunches en natuurlijk ook de officiële festiviteiten.

De inschrijvingen voor deze achtste editie zijn net gestart. Via deze link kan je informatie inwinnen en registreren voor de Martinique Cata Raid 2022.

Om de sfeer op te snuiven